KANAVOINTIA

KANAVOINTIA NYKYISESTÄ ELÄMÄNTILANTEESTASI.

Ihminen on itselleen arvoitus, ihminen kaipaa Olemista, pysyvyyttä, todellista OLEMISTA. Kuka minä oikeastaan olen?

Minun on saatava se selville, sillä mitä merkitystä on elämälläni, ellen tiedä kuka minä olen?

Missä vaiheessa olet juuri tällä hetkellä oman elämäsi polulla? Millaiset syyt ovat olleet vaikuttamassa omaan elämääsi, jos et ole siihen tyytyväinen? Lapsuutesi kokemukset, elämäsi aikana kokemasi ihmissuhteet, työ, uusien asioiden oppiminen ja luovuus sinussa, myös ikävät tapahtumat ja vanhat muistot - kaikki nämä voidaan nähdä ja tunnistaa kehossa olevina energioina. Elämässäsi jo tapahtuneisiin ikäviin asioihin ja syihin voidaan myös vaikuttaa niin, että vapaudut niistä, uudistut ja voit eheytyä ihmisenä kokonaiseksi ja sisäisesti syntyä uudelleen - mikä on OLEMISESI todellinen päämäärä.

Henkiseltä selvänäkijältä saat opastusta tiedostamaan ja näkemään sisäistä energiaasi ja muuntamaan sitä luovempaan ja sisäisesti vapaampaan suuntaan, niin että oppisit itse ohjaamaan omaa elämääsi kysymättä aina muiden ohjeita ja neuvoja.

Koska elämä on ykseys ja mikään ei ole olemassa siitä erillään. Siitä huolimatta saatat sanoa " että on olemassa ulkoinen ja sisäinen elämä. Sanot sen siksi, koska tunnet itsesi erilliseksi, elämästä erillään olevaksi".

Opetan ja ohjaan sinua tulemaan ensin myötätuntoiseksi ja sitten selvänäköiseksi itsesi suhteen ja koska kyse ei ole siitä, mitä tehdä, vaan kuinka NÄHDÄ itsensä. Se minkä näet itsessäsi, sen voit nähdä myös toisissa. Opetan sinua myös havainnoimaan oman mielesi liikkeitä ja ajatuksia, ja niin kauan kun et ole NÄHNYT oman mielesi liikkeitä, ei ole mielekästä uskoa, että olisit sisäisesti vapaa.

Noin 2 tunnin henkilökohtaisessa keskustelussa ja tapaamisessa käymme läpi niin fyysisen kuin henkisenkin kehon energiat. Teen sinulle henkilökohtaisen enrgiakartoituksen aurastasi, chakroistasi ja yleensä henkilökohtaisesta elämäntilanteestasi. (Tulossa myös tulkinta cd:llä)

VASTAANOTTO

Selvänäkijän vastaanotolle tai keskustelemaan puhelimitse tai skypen kautta voit tulla, kun olet kiinnostunut tietämään kuka sinä olet tai olet vain miettinyt mielessäsi henkisiä kysymyksiä tai olet joutunut käymään jonkun kriisin läpi. Selvänäkijän luo voit tulla myös tuulettamaan omia vanhentuneita ajatusmallejasi, kaavojasi, roolejasi tai tulla keskustelemaan vain arvomaailmaasi askarruttavista kysymyksistä, liittyipä se sitten ihmissuhteisiin tai mihin muuhun tahansa elämässäsi. Selvänäkijän vastaanotolle tulon takoituksena on lisätä asiakkaan omaa ymmärrystä ja avartaa omaa ajatustaan, myös haastaa keskustelemaan ja pohtimaan toisenlaisia ulottuvuuksia elämässä.
 

AJANVARAUS!

Voit soittaa, tiedustella sähköpostilla tai tekstiviestillä vapaita tapaamis/keskusteluaikoja. Kerro myös kuinka haluat kohdata, joko kasvokkain skypen, puhelimen vai sähköpostin kautta.
 

"Kun kadotan yhteyden sisäisen hiljaisuuteeni, kadotan yhteyden itseeni. Kun kadotan yhteyden itseeni, kadotan itseni maailmaa."